0
×
×

Inloggen

Bestellen kan zonder inloggen, maar inloggen maakt bestellen eenvoudiger en geeft inzage in eventuele kortingen.
Wachtwoord vergeten · Nieuw account
Click for our english site

Bladex Tegelbladvanger, voorkom verstopping HWA

De Bladex tegelbladvanger voor platte daken van Tilmar is vernieuwd.

Plat dak hemelwaterafvoer – HWA – wordt goed gewaarborgd door de vernieuwde slimme universele tegelbladvanger van Tilmar BV. Voorkomt verstopping met bladeren of grind in de hemelwaterafvoer van alle platte daken. De tegelbladvanger past op elk plat dak, het is één universeel model en geschikt voor iedere situatie.

Bladvangertegeldrager liggend

Het werkt voortreffelijk doordat bladeren op grote afstand van de afvoer worden gehouden en daarmee krijgt de waterafvoer optimaal de ruimte. Een omtrek van ruim 1,2 meter staat hiervoor garant, een super oplossing! Een haakse of schuine dakrand, een afvoer midden op het dak? Het maakt allemaal niet uit, met 1 universeel model geschikt voor alle afvoeren wordt elke situatie perfect opgelost.

De tegelbladvanger is slim ontworpen en gemaakt van het duurzame, temperatuurbestendige en slagvaste PP kunststof. De bladvanger kan stevig geplaatst worden door middel van een standaard stoeptegel van 30x30cm. De tegel blijft perfect stabiel door de pootjes rondom. De pootjes hebben een opening voor waterafvoer, daardoor zal er dus geen schade ontstaan door bevriezing. 

Klik voor meer info Bladex Tegelbladvanger