0
×
×

Inloggen

Bestellen kan zonder inloggen, maar inloggen maakt bestellen eenvoudiger en geeft inzage in eventuele kortingen.
Wachtwoord vergeten · Nieuw account
Click for our english site

Gevelinnovatie, RVS roosters nu in 4cm hoogte

Met het nieuw ontwikkelde T172-4 RVS inmetselbakje en T140-4 RVS voegrooster is aan de huidige wensen tegemoet gekomen voor fraaie passende roosters in 4cm baksteenformaten, zoals het vechtformaat.Nieuws T172-4 en T140-4

Kortom, de gehele serie RVS geveloplossingen van Tilmar is nu nog completer geworden. Elk product uit deze serie draagt bij aan het realiseren van mooie, duurzame en exclusieve gevels. Het zijn belangrijke functionele details die een gevel de juiste allure kunnen geven.

De T172 RVS inmetselbakjes van Tilmar zijn vandaalbestendig en uitermate fraai, dit in tegenstelling tot de standaard, zwarte kunststof roosters. De RVS bakjes zijn apart in te metselen in de gevel, maar passen ook in de kunststof vloerventilatiekoker van Tilmar.
Klik voor meer info T172 RVS inmetselbakjes

De T140 RVS voegroosters zijn een exclusieve variant op de reeds bestaande en algemeen bekende kunststof spouwvoegventilatieroosters. Net zo eenvoudig te verwerken, maar met een geweldig eindresultaat in de gevel. Mooie, hoog kwalitatieve elementen zijn sieraden voor het gebouw.
Klik voor meer info T140 RVS voegroosters

Uiteraard kunnen de RVS roosters ook in elke willekeurige RAL-kleur geleverd worden. Zo zijn er door Tilmar inmiddels al aardig wat varianten geleverd en blijkt dit voor architecten een prima mogelijkheid om het totale gevelbeeld in balans te brengen.