Bel ons: +31 (0)591 37 16 68
Voor 11.00 uur besteld, morgen in huis
Geen verzendkosten vanaf € 500,-
No SVG support
0
€ 0,00

Vogelwering elektrisch - track connector

Vogelwering elektrisch - track connector

Avishock elektrische vogelwering is een zeer effectieve professionele vorm van vogelwering. Vogels krijgen bij aanraking een elektrische schok en vliegen direct van schrik weg. Het systeem brengt geen letsel toe aan vogels.
Het systeem is zeer effectief; weert alle vogelsoorten er is geen gewenning mogelijk. Ook is het visueel optimaal, onopvallend en daardoor ook zeer geschikt voor architectuur. Verder is het flexibel aan te brengen en snel en eenvoudig te monteren. Het systeem is zeer duurzaam.
Avishock track
De track is de basis van het systeem. De slechts 8mm hoge track is voorzien van twee speciale koper geleiders en omhuld door UV bestendig PVC en speciaal geleidend kunststof materiaal. Het wordt geleverd op rollen van 20meter in de kleuren zwart en grijs en is met lijmkit eenvoudig op vele ondergronden te bevestigen.
Avishock Energiser
Deze stroombron zorgt voor een stroompuls op de track elke 1.3 seconde. De puls duurt slechts een fractie van een seconde. Een zachte klik en een klein knipperend licht geven de puls aan. Middels bijbehorende transformator op 230V aan te sluiten.
Modellen;
Kleine energiser - voor ca. 2000m Track
Grote energiser - voor ca. 4000m Track
Avishock overige componenten
Aansluitdraad, naar keuze zwart of bruin, in rollen van 20m. Diversen; stekkers, koppelstukken, kabelclips, schuimmatten, waarschuwingsstickers en plaatjes.
Kenmerk
Verpakking 1 st
Uitvoering rechte verbinding, hoek verbinding

Bestellen

Geen rechtstreekse levering aan particulieren
Artikel
Prijs
Aantal

Avishock connector, rechte verbinding tbv Track, per stuk

Art. Nr. 110.1339.14

€ 6,25

Avishock Connector hoekverbinding, per stuk

Art. Nr. 110.1340.14

€ 6,25

Wellicht ook interessant?

Vogelwering elektrisch - track

Avishock elektrische vogelwering is een zeer effectieve professionele vorm van vogelwering. Vogels krijgen bij aanraking een elektrische schok en vliegen
Info en prijzen

Vogelwering elektrisch - draad connector

Onderdeel tbv elektrische vogelwering.Deze stekker kan mbv krimptang op de aansluitdraad worden geknepen.De stekker kan vervolgens op connector
Info en prijzen

Vogelwering elektrisch -aansluitdraad

Onderdeel tbv elektrische vogelwering.Aansluitdraad voor toepassing vanaf de energiser naar de Track.Naar keuze leverbaar in zwart of bruin
Info en prijzen