Bel ons: +31 (0)591 37 16 68
Voor 11.00 uur besteld, morgen in huis
Geen verzendkosten vanaf € 500,-
No SVG support
0
€ 0,00

Anti klim strippen

PointFlex is een elegante anti klim oplossing. Het voorkomt opklimmen tegen schuttingen, maar ook muren en regenpijpen. De subtiele vertanding is ook esthetisch verantwoord en daardoor zeer geschikt voor publieksvriendelijke gebouwen als zwembaden, scholen, kantoren.

PointFlex anti-klimstrip RVS

Inventieve gepatenteerde klimbeveiliging. Recht, haaks, hol, bol of zelfs rond buizen te monteren!Door een uitgekiende combinatie van materiaal, profielvorm...

Info en prijzen

PointStrip klimbeveiliging

Stop ongewenste klimmers met de universele PointStrip XL.Grote universele en duurzame antiklimstrip met scherpe puntenOnderhoudsvrijOp vele objecten en manieren...

Info en prijzen

Anti klim strippen

Om optimale veiligheid van een woning, kantoor, schutting of ander object te garanderen, kunt u ervoor kiezen om anti klim strippen te installeren. Montage van klimbeveiliging is een eenvoudige manier om ongewenste gasten te weren. Denk hierbij aan inbrekers, maar ook kwajongens of dieren zoals katten. Tilmars anti klim beveiliging is esthetisch gezien subtiel, en daarom uitstekend te gebruiken voor publieke gebouwen als scholen en zwembaden.

 

Eenvoudige manier van inbraakpreventie

Anti klimstrippen zijn een ideale manier om een woning, kantoor of ander soort gebouw te beveiligen tegen inbrekers of hangjongeren. Een klassieke inbraakmethode is nog steeds het beklimmen van een pand, door bijvoorbeeld bij een schutting, muur of regenpijp omhoog te klimmen. Door bij deze objecten anti klim strippen te plaatsen, wordt een pand een stuk minder aantrekkelijk voor inbrekers of hangjeugd.

 

Klimbeveiliging met scherpe punten vormt een barricade voor inbrekers en maakt het ongewenst binnendringen van privéterrein een stuk minder makkelijk. Twijfelt u over gebruik van inbraakbeveiliging in een pand? Anti klim strippen zijn een goed eerste en bovendien makkelijke stap in het beveiligen van een gebouw tegen inbrekers.

 

Anti klim oplossingen voor alle objecten

Bij Tilmar Bouwspecials vindt u anti klim oplossingen voor allerlei objecten. Onze klimbeveiliging kan gebruikt worden op bijvoorbeeld schuttingen, muren en regenpijpen. Ook esthetisch gezien vallen onze anti klim strippen in de smaak, ze zijn geschikt voor publieke gebouwen als scholen en zwembaden. De vertanding van onze klimbeveiliging is namelijk subtiel, waardoor ze wel afschrikken, maar geen afbreuk doen aan de fraaie uitstraling van een pand. Natuurlijk kunt u anti klim strips ook installeren in een woning of kantoor.

 

Anti klim strippen van PointFlex

Voor optimale klimbeveiliging werken we bij Tilmar graag met de anti klim strippen van PointFlex. Dit merk heeft al vaak bewezen anti klim strippen van hoge kwaliteit te leveren die weerbestendig zijn, lang meegaan en afweren tegen inbrekers en rondzwervende dieren.

 

Anti klim strippen bestellen bij Tilmar

Bestel uw anti klim strippen veilig en makkelijk bij Tilmar Bouwspecials. Bij Tilmar betaalt u nooit te veel, want wij hanteren groothandelprijzen. Bovendien is bestellen bij Tilmar Bouwspecials snel: als u vandaag voor 11.00 uur besteld, krijg u uw anti klim strippen morgen al afgeleverd.